f1 bahrein kwalificatie

Deze tijd zette de coureur al redelijk vroeg in de sessie. Het Franse fabrieksteam beleefde een gedegen pre-season test in Bahrein en heeft goede hoop op een succesvol seizoen.


Verstappen Crasht Tijdens De Kwalificatie In Bahrein Bahrein Formule 1

Het laatste nieuws over Formule 1 en Max Verstappen.

. Dani Clos Ma Qing Hua Vitantonio Liuzzi. Lange tijd werd de race in daglicht verreden totdat de organisatie in 2014 ter ere van de tiende editie van de Grand Prix in Sakhir besloot om er een nachtrace van te maken. 1 day agoDaniel Ricciardo zegt zich prima te voelen na zijn coronavirusinfectie.

Ook top-tien uit F1-kwalificatie heeft in 2022 vrije bandenkeuze De Formule 1-coureurs die in de kwalificatie door weten te stoten naar Q3 zijn in 2022 niet langer verplicht om de race te beginnen op de band waarmee ze in Q2 hun beste tijd hebben neergezet. Is een typisch Mercedes-spelletje Horner over interessante sidepods Mercedes. Alpine mikt op plekje in Q3 tijdens F1-opener Bahrein Het Alpine F1 Team hoopt tijdens de start van het seizoen 2022 te kunnen strijden om een plek in de top tien.

0 Eerste Grand Prix. Pedro de la Rosa 23. F1-Coureurs f1-standen f1-uitslagen en informatie over alle f1-races.

De Grand Prix van Bahrein werd in 2004 voor het eerst georganiseerd en was de eerste Formule 1-race in het Midden-Oosten. Haas kan test in Bahrein missen vanwege vertraging met luchtvracht. Charles Leclerc en Max Verstappen maakte de top-drie van de ochtendsessie in Bahrein compleet.

Volg live de F1 in 2022. Esteban Ocon heeft de snelste tijd van de eerste sessie van de vrijdag weten te rijden met een 134276. De beste plek voor het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws uitslagen fotos videos en livestanden.

Bottas tevreden met begin van inhaalslag voor Alfa Romeo in. Mis niets van de Formule 1 en de prestaties van Max Verstappen dit seizoen. Haas F1 zou de openingsdag van de wintertest in Bahrein kunnen missen na een vertraging doordat het vliegtuig waarin de lading vracht met onderdelen aan de grond is gezet.

Sainz legt lof van Mercedes voor Ferrari naast zich neer. Formule 1 met livetiming en liveblogs van alle races. 0 Aantal snelste rondes.

Of hij met een coronavirusinfectie had kunnen racen weet hij niet maar inmiddels voelt hij zich fit genoeg om deel te nemen aan het weekend. De McLaren-coureur miste de tweede testweek na het virus op te lopen maar zegt weer de oude te zijn. Formule 1 in 2012.

Legaal en heel innovatief Haas F1 krijgt verloren testtijd terug. De sessie kende één lange rode vlag-situatie nadat er brand ontstond bij de remmen van de achterwielen. Verstappen tweede achter Sainz op dag twee Formule 1-test Bahrein.

58 Coureurs-kampioenschappen 0 Overwinningen.


Vettel Vs Verstappen At The 2019 British Gp Scuderiaferrari Driver Sebastianvettel Ploughed Into The Back Of Redbullracing Driver Maxverstappen Du Fernanda


Cs7ntnbofkk 5m


Let The Good Times Roll Canadian Grand Prix International Park Racing


Lpfjh10hnpen5m


Bahrain F1 Gp Latest News On The Bahrain Gp Racingnews365


Gallery The Best Images From Sunday In China Red Bull Racing Chinese Grand Prix Formula One


Cs7ntnbofkk 5m


6vz8izhlo Oufm


Pin On Max Verstappen


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Bahrein 2019 Grand Prix Bahrein Red Bull Racing


Formula 1 Op Twitter It Couldn T Really Be Anyone Else Max33verstappen Is Your F1driveroftheday A Driver Of The Day Mexico Grand Prix Max Verstappen


Verstappen Valt Stil Aan Het Begin Van De Vrije Training In Bahrein Bahrein Red Bull Racing Training


Lpfjh10hnpen5m


Nelson Piquet Benetton B190 Ford Hba4 3 5 V8 Quinto Colocado No Gp Da Belgica De 1990 Spa Francorchamps Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


Charles Leclerc Pakt Eerste Pole Position In Bahrein Bahrein Ford Gt40 Ford

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel